Hozzávalók:
- 750 gr alaszkai halfilé – ez a mennyiség a kiolvasztás utáni natúr mennyiség
- Só, kapor
- Paleolaj vagy bármilyen paleo kompatibilis zsír – pl. kókusz- vagy sertészsír
- 20 dkg brokkoli
- 1 dl kókusztej
- 5 dkg Cheddar sajt
- Póréhagyma karikák – opcionális
Elkészítés:
- A halfilé szeleteket alaposan sózd meg és mindkét oldalát szórd meg szárított kaporral (idényben frissel)
- Zsírozz be vékonyan egy kisebb mély sütőedényt és rakd le az aljára a halszeleteket
- Süsd 5-10 percig az egyik, majd másik oldalát
- Főzz puhára brokkolit és összetörve keverd el kókusztejjel, ezt a keveréket öntsd rá a hal szeletekre
- Reszelj sajtot és póréhagymát szórj a tetejére és süsd addig, míg a sajt meg nem pirul