Gombás-tojásos-póréhagymás rakottas

A receptet MW küldte 2010.10.18-án

A kép a Google images-ről való.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  1. 10 dkg apró gombát, 1 karikára vágott póréhagymát ízlés szerint megfűszerezek (nekem só, bors, kis curry), és egy kis ghee-n, fedő alatt párolom.
  2. 3 tojást keményre főzök
  3. Egy tepsit kibélelek baconnel (ez el is maradhat, és akkor vegetáriánus lesz az étel). Belehalmozom a zöldséget és a hasábokra vágott tojásokat
  4. 2 egész tojást, 1-1,5 dl kókusztejet (vagy zabtejszínt), reszelt sajtot összekeverek, és ezt a zöldségre öntöm.
  5. Betakarom a bacon túllógó végeivel, és a tetejére még kerülhet kis öntet + reszelt sajt.
  6. Így megy a sütőbe, és takarás nélkül pirosra sütöm.

Az eredeti képek – sajnos nincs megfelelő méretű:

gombásrakottas1gombásrakottas3gombásrakottas4gombásrakottas5

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Gombás-tojásos-póréhagymás rakottas”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.