Omlett fodroskellel Autoimmun betegeknek is

Omlett fodroskellel autoimmun betegeknek is – A kép a Google images-től való.

Hozzávalók:

  • 3 L-es tojás sárgája vagy 3-4 db fürjtojás; paleosan 3 db M-es egész tojás
  • 3 ek. kókusztejszín; paleoban akár el is hagyható!
  • 3 lapos ek. banánliszt vagy batáta liszt vagy tápióka keményítő – Ketogénben természetesen ezek az összetevők kerülendők! – helyette használjunk útifúmaghéjat vagy kevés mandula lisztet!
  • Olíva olaj
  • Egy maréknyi bio fodroskel

Elkészítés:

  • Az omlett hozzávalóit alaposan kikeverjük – a lényeg, hogy sűrű palacsinta tészta legyen, tehát a kókusztejszín mennyiségét növeljük, ha kell.
  • Forró olíva olajban a tésztát megsütjük.
  • Ollóval vágunk egy maréknyi fodroskelt és a kész omlett-paleocsintába tesszük; aki nem szereti nyersen, az fonnyassza meg a kel leveleit a maradék forró olíva olajon.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.