lASSÚ ch – bATÁTA, ZELLER, BROKKOLI – KEMÉNY SAJTTAL

Batáta-zeller-brokkoli vegyesen

Étkezési szokásaim szerint már hosszú ideje 18 órakor eszem utoljára és legközelebb reggel 10 órakor. Ez az én szakaszos böjtöm ideje – IF. (Intermittend fasting)

Az éhomi cukrom tökéletes!, s már gyógyszer szedése ellenére is egyre emelkedett!

Hozzávalók:

  • 25 dkg batáta
  • 25 dkg zellerszál
  • 25 dkg brokkoli
  • Paleolit majonéz (elhagyható!) és csak paleoban
  • Reszelt kemény sajt – AIP-ban nem
  • Fűszerek: só, bors, fokhagyma só vagy por; AIP-os fűszerek: curry, kurkuma, fahéj, só, gyömbér, fokhagyma – A fűszerezés történhet egyéni ízlés szerint
  • Hántolt tökmag – opcionális

Elkészítés:

  • A batátát és a zellert szálakra vágjuk és fogkeményre főzzük, majd leöntjük a vizet és puha papíron felszívjuk a nedvességet.
  • Magas hőfokra hevített kevés sertészsírban megpirítjuk a zöldségeket, majd tányérra lapátoljuk.
  • A brokkoli rózsákat külön puhára főzzük, majd ráborítjuk a batáta-zeller alapra.
  • Tetszés szerint tehetünk a tálalás végén majonézt, reszelt kemény sajtot és hántolt tökmagot az étel tetejére.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.