Mozdulj! – akár otthon vagy, akár éppen a munkahelyeden

,,Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! A karosszékből álljanak most fel! Ez a kis torna néhány percen át. Ne tessék félni senkinek sem árt!

A 70-es években egy ország lihegett az esténkénti öt perc TV-torna után…

Ez a kis torna ugye jól esett. Mindenki frissebb, fiatalabb lett. Mozgásra öt perc nem is nagy idő, és minden este ismételhető,, – nem csak este!!!

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Mozdulj! – akár otthon vagy, akár éppen a munkahelyeden”

  1. Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Mivel szabin vagyok 1 hete, végre sikerült kiolvasnom a Paleo kezdőknek és a Paleo szakácskönyveket. Jó pár betegséget részletesen tárgyal, de mi van az olyan „mezei” dolgokkal, mint a láz? Mit együnk például, amikor semmi étvágyunk nincs? Vagy például tudtok-e megoldást a vizesedésre? Nekem néhány éve visszatérő problémám, hogy estére bedagadnak a bokáim. Nem fordultam orvoshoz, egyrészt mert fájdalommal nem jár, „csupán” esztétikai probléma, másrészt, mert sosem bíztam az orvosokban. 🙁
    Abban reménykedtem, hogy a paleos életvitel segít, de bár már több, mint három hónapja így élek, sajnos ezen a téren nem történt változás.
    Azért, hogy pozitívummal fejezzem be, eddig 14 kilótól sikerült megszabadulnom, és elmúlt a térd fájásom is. 🙂

    1. Kedves Kori, Szépen fogytál, és ez már segíteni fog a vizesedés lassú megszűnésében. Nagyon jó ellenszer a lábak felpolcolt pihentetése, egész napos görögdinnye kúra és nem utolsósorban a sok mozgás. BB

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.