Tepsiben sült rántott nyúlcomb

 

 

Nyúlcombok párizsias panírban

A kép az Instagramról való.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A konyhakészen vásárolt nyúlcombokat enyhén sózd be
  • A négy combhoz 2 db egész tojást egy kis só hozzáadásával kavard ki
  • Készítsd ki a panírozáshoz szükséges hozzávalókat: napraforgóbél liszt, szezámpehely, tojás; másik panír AIP-os: 1 dl langyos víz + 1 ek. zselatinpor = 1 db tojás – a hús mennyiségétől függ a tojáspótlás mennyisége, továbbá földimandula lisztben való forgatás; tápióka liszt + felvert tojás = párizsias panír
  • Következik a panírozás – liszt, tojás, szezámpehely
  • Rakd tepsibe a nyúlcombokat és olvasztott – kb. 1 dl zsírral locsold meg (a nyúlhús száraz!)
  • Kb. 15 perc az egyik és 15 perc lesz a combok másik oldalának sütési ideje
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.