Nyúlcombok párizsias panírban
A kép az Instagramról való.
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- A konyhakészen vásárolt nyúlcombokat enyhén sózd be
- A négy combhoz 2 db egész tojást egy kis só hozzáadásával kavard ki
- Készítsd ki a panírozáshoz szükséges hozzávalókat: napraforgóbél liszt, szezámpehely, tojás; másik panír AIP-os: 1 dl langyos víz + 1 ek. zselatinpor = 1 db tojás – a hús mennyiségétől függ a tojáspótlás mennyisége, továbbá földimandula lisztben való forgatás; tápióka liszt + felvert tojás = párizsias panír
- Következik a panírozás – liszt, tojás, szezámpehely
- Rakd tepsibe a nyúlcombokat és olvasztott – kb. 1 dl zsírral locsold meg (a nyúlhús száraz!)
- Kb. 15 perc az egyik és 15 perc lesz a combok másik oldalának sütési ideje