Párizsiasan panírozott csirkecomb falatok

Panírozott csirkefalatok

Hozzávalók 10 személyes saláta tálra:

  • 1 kg csirke felső comb
  • 3 liter sós víz
  • 2 db tojás
  • Kókusz- vagy szezám-, amarant liszt stb. (világos liszt, ami van otthon!); ketogén esetén úfifűmaghéj liszt
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 csipet só

Elkészítés:

  • A csirkecombokat főzd meg
  • A combokat, ha megfőttek vedd ki
  • A húslét tedd el dobozban alaplének, melyet később bármikor felhasználhatsz
  • A már puhára főtt combokat filézd ki és vágd fel kisebb darabokra
  • Forgasd meg valamilyen világos paleo lisztben avagy útifűmaghéjban, és az alaposan csipet sóval elkevert tojásokban a csirkefalatokat, majd sütőedényben kevés, de forró zsírban az egyik, majd másik oldalát süsd meg
  • Bármelyik fő étkezéshez használhatod, de vendégeid is szívesen fogják fogyasztani
Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Párizsiasan panírozott csirkecomb falatok”

  1. Szia!
    Az elkészítés részből kimaradt a tojás 🙂 Gondolom, a liszt után tojásba kell mártani a csirkefalatokat és utána kell sütni a forró zsírban 🙂
    üdv: Marika

  2. …………”Forgasd meg valamilyen világos paleo lisztben és az alaposan csipet sóval elkevert tojásokban, majd …………”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.