https://kifli.hu/c300114760-hus-es-hal
A cég neve kifli.hu, de jó minőségű bio húsok is rendelhetőek. A bolt Budapesten található.
BIOBARLANG – a bio ételek teljes tárházát kínálják,ugyanakkor – Körülnéztem a neten és azt tapasztaltam, hogy vidéken könnyebb bio termékekhez jutni, tehát bátran keresgéljetek cégeket. Találtam egy olyan on-line értékesítéssel foglalkozó társaságot – BIOBARLANG -, akik többek között Budapesten mindenféle bio tőke hús értékesítésével is foglalkoznak. Kattints a zöld sorra, és az oldalukra találsz!
- Friss hús – sertés, marha
- Friss hal – ősztől várható
- Friss szárnyas – jelenleg nincs hazai beszállítás csak import van raktáron!
- Idény jellegű húskészítmények stb.
Tanyasi csirke – Metro, Spar, Auchan, Interspar, Tesco
Szívesen fogadok elérhetőségeket, amit ezen az oldalon közhírré teszek!
Vén Família Kft. – Kalocsa, Kiskőrös
Kaptam végre vidéki jó húsvásárlási lehetőségről megosztást!
The Weston A. Price Alapítvány oldaláról
Bölcs döntések az egészséges családokért – kattints a sorra!
„… az egyes élelmiszer kategóriák mellé ajánlásokat is feltüntettünk, amik alapján érdemes meghozni a döntéseket az egyes termékek beszerzését illetően.
Növényi és állati eredetű táplálékok esetében is, az egészséges élelmiszer fogalma azzal kezdődik, hogy a táplálék forrásaként szolgáló növényeket és állatokat egészséges, természetes és tápanyagokban gazdag földeken nevelték. Az állatok is akkor tudnak egészségesek maradni, ha szabadon tartják őket és természetes táplálékukat fogyaszthatják.
Az egészséges táplálkozás azzal folytatódik, hogy távol tartjuk magunkat az olyan élelmiszerektől, amik tápanyagban silányok, és kárt okoznak egészségünkben. Ilyenek a finomított cukros élelmiszerek, az iparilag előállított, finomított növényi olajok, a hidrgogenizált transz zsírok és margarinok, a szója alapú tápszerek és élelmiszer adalékok, az ízfokozók – mint a nátrium glutamát-, a hidrolizált fehérjék, mesterséges édesítők, és a finomított fehér lisztes élelmiszerek.
Mindezek betartása azt feltételezi, hogy a legtöbb ételt saját magunk készítsük el minőségi alapanyagokból, mert ha kész ételeket veszünk, azokban biztosan megtalálható a legtöbb káros dolog a fent felsoroltak közül.
Lehetőség szerint használjuk mindig a legjobb minőségű alapanyagokat, amikhez hozzá tudunk férni és amit meg tudunk engedni magunknak. …”