A kakaó – gyógynövény, mely nem hízlal

A kakaó nem hizlal, csak a hozzáadott cukor!!!

kakaóbab

http://www.pointernet.pds.hu/tini/diet/tanacs/20110102214545699000000780.html “A kakaó fiatalon tart és élénkít”

A Naturportál oldaláról beidézek néhány jó tulajdonságot, de kattints a sorra és olvass erről részletesebben is!

“Lássuk csak, hogy mire jó a kakaó:

A benne található polifenolok a káros koleszterinek oxidációját okozzák.

A flavonoidok miatt a kakaó az érrendszerre is hatással van. A flavonoidok ugyanis a vérrögképződés gátlásával un. “aszpirinhatást” fejtenek ki.

Erősíti az immunrendszert. Erősítő, roburáló hatású a betegség utáni lábadozásban, valamint hasmenés esetén összehúzó anyag.

Szív- és idegserkentő. …”

A különféle kakaó minőségekről a http://www.wiselady.hu/2009/06/gasztro-mitoszok-3-kakao.html oldalon olvashatsz!

A magam részéről nem félek a kakaó serkentő hatásától, hanem természetesen hozzáadott cukor nélkül élvezem az összes előnyét!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.