Fűszeres sárgarépapüré

A sárgarépapüré képe most az előző receptnél, a „Borjúcomb szelet – mustáros, borsos„-nál látható.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 0,5 kg sárgarépát főzz porhanyósan puhára
  • Amikor megfőtt, tegyél hozzá sót, őrölt borsot – AIP-ban hagyd ki!, zúzott fokhagymát vagy -port, reszelt gyömbért vagy -port
  • Ha szereted az erőset, akkor feltétlenül keverj a répához bőségesen chilit (ízlés szerint) – AIP-ban nem!
  • A puha sárgarépát turmixold össze a fűszerekkel
  • Végül locsold meg kb. egy evőkanál olívaolajjal
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.