Sós rágcsa

Hazsu PaleoParty-ra hozott receptje

sósrágcsa

A kép a Google images-ről való

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 25 dkg darált lenmagot pár órára áztass be
  • 10-15 dkg őrölt mandulát, őrölt diót adj hozzá a lenmaghoz, továbbá néhány kanál szezámmag lisztet (pellet) – Ezekből annyit adj a lenmagos masszához, míg olyan kemény lesz a tészta, hogy már nem ragad a kezedhez
  • Tegyél a tésztához sót, grill fűszerkeveréket, fokhagymaport
  • Két sütőpapír közt nyújtsd ki a tésztát, pl. pizza vágóval (késsel) kockázd fel,  és szórd meg kemény sajttal
  • 170 °C-on süsd meg
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.