Gombakrém

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 3 db kemény tojáshoz adj hozzá 2-3 dkg (egy evőkanálnyi) olvasztott jászvajat (ghee) vagy jó minőségű vajat és 20 dkg dobozos, előfőzött csiperkegombát (a levét használat előtt öntsd le!)
  • Turmixolj össze főtt leveszöldséget és fűszerezd AIP-osan – pl. só, fokhagyma, hagyma, kurkuma, majoránna
  • Paleoban fűszerezd a krém hozzávalóit sóval, őrölt fekete vagy fehér borssal, tehetsz hozzá apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát is.
  • Robotgéppel vagy botmixerrel pürésítsd a hozzávalókat krémes állagúra.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.