A receptet MW küldte 2011.12.30-án
A kép a Google images-ről való
Hozzávalók:
- 20 dkg darált mandula
- 20 dkg őrölt dió
- 3 evőkanál mandulaliszt
- Stevia vagy xukor, továbbá mézecskalács fűszerkeverék, rumaroma
- 5 dkg jászvaj (ghee)
- 5 dkg fekete csokoládé olvasztva, vagy csokidarabokat a tésztába dobva
- 1 db tojás
- Aszalt áfonya (elhagyható!)
Elkészítés:
- A száraz anyagokat összekeverjük, fűszerezzük; tehetünk bele aszalt áfonyát is
- Az egészbe beleütünk egy alaposan felvert egész tojást
- Zsírpapírral kibélelt tepsibe kis halmokat rakunk a masszából – le is nyomkodhatjuk!
- A sütőben inkább szárítva, tehát kis lángon süssünk, és vigyázzunk, mert könnyen megéghet; sütés közben meg is forgathatjuk