Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Piskóta maglisztből alaprecept – a tésztába 2 evőkanál kakaóval, bármilyen lisztből
- Almaszószos öntet és díszítés:
- Egy marék kesudiót a legmagasabb fokozaton addig turmixolj 1 dl víz hozzáadásával, míg egy selymes masszát nem kapsz
- Ehhez két kisebb hámozott almát darabolj, és csépelj tovább
- Az almaszósszal öntsd le a sütit, és az egyes darabokat vékonyra szelt további hámozott almadarabokkal díszítsd
- Végül locsold meg az egészet citromlével, az íze is finom lesz, és nem fog az alma oxidálódni és megbarnulni
- Almaszószos öntet és díszítés:
Engem csupán annyi érdekelne, merre tűnt kedves BB boldogbuldog étkezési blogja? Mert gondolkozom a harcosok étrendjén, de sajnos sehol sem találtam a bejegyzéseket 🙁 Szünetel átmenetileg a blog?
Az étkezési blog szünetel. Azt hiszem, hogy a FB-on neked válaszoltam:-) BB