Almaszószos piskóta

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Piskóta maglisztből alaprecept – a tésztába 2 evőkanál kakaóval, bármilyen lisztből
    • Almaszószos öntet és díszítés:
      • Egy marék kesudiót a legmagasabb fokozaton addig turmixolj 1 dl víz hozzáadásával, míg egy selymes masszát nem kapsz
      • Ehhez két kisebb hámozott almát darabolj, és csépelj tovább
      • Az almaszósszal öntsd le a sütit, és az egyes darabokat vékonyra szelt további hámozott almadarabokkal díszítsd
      • Végül locsold meg az egészet citromlével, az íze is finom lesz, és nem fog az alma oxidálódni és megbarnulni
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Almaszószos piskóta”

  1. Engem csupán annyi érdekelne, merre tűnt kedves BB boldogbuldog étkezési blogja? Mert gondolkozom a harcosok étrendjén, de sajnos sehol sem találtam a bejegyzéseket 🙁 Szünetel átmenetileg a blog?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.