Paleocsinta tésztában sütött sajt

A Tökéletes Egészség Diéta a gesztenyét ilyen kis mennyiségben nem tagadja. A sajtot – a Szendi-féle paleo ellenében pedig – az érlelt sajtokban lévő vajzsír (butirát) miatt ajánlja. A vajzsír a bélrendszer áteresztő képességének mérséklésében segít.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Készíts elő gesztenyelisztből paleocsinta tésztát – liszt, tojás, víz, só (a gesztenyeliszt édes!)
  • Vágj vékony parmezán szeleteket (Elérhető kg/3.000 Ft lengyel parmezán sajt kapható!)
  • Melegíts fel tűzforróra lehetőleg egy teflon serpenyőt, zsírozd ki, és a tésztába mártott sajtok mindkét oldalát süsd meg
  • A salátával való tálalás – kitűnő megoldás:-)

*2019 decembere – Ma már használhatsz pl. -ch Szafi lisztet a bundázásra – tökéletesen működik!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.