Spárga (zöld) főve-sütve újhagymával

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 0,5 kg zöld spárgát tisztíts meg úgy, hogy az esetleges fás részeket vágd le róla
  • Apróra vágva főzd meg puhára
  • Felhasználhatod az egészet, de a feléből spárga levest is készíthetsz! – én így tettem!
  • A maradék 25 dkg főtt spárgáról öntsd le a levet, egy nagy csomó újhagyma zöldjét vágd apróra, és jászvajon (ghee) vagy sertészsíron (AIP) futtasd-keverd meg a spárga-hagyma keveréket
  • A tetejére petrezselyemzöld csokrot téptem, és azt is átforgattam az alappal
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.