Zöldség Tészta sósan

Petus Marica ötletei; a képeket és a recepteket 2013.05.04-én küldte



garnélás-spenótosgarnélarákoszelleres

„Sziasztok!

A paleonak köszönhetően rátaláltam kedvenc ételemre! Gondoltam veletek is megosztom.
Kezdő paleós vagyok (kb. 1 hónapja kezdtem el) és azóta rendszeres blogolvasó.
A tésztás ételeket imádtam, de mivel nagyon megülte a gyomrom, már régóta lemondtam róluk. Rátaláltam erre -, mármint a Mákostészta-ihlet MW módra receptre -, és azóta „répatészta” mániákus vagyok!!! Édes vagy sós, egyszerűen nem tudok betelni vele, mindig kísérletezem és új hozzávalókkal készítem.

Tegnap megtaláltam az igazit!

  • Párolva elkészítem a répát ( már reszelve veszem), majd jön a szósz!
  • Kókuszvajon megpirítok egy kis garnélarákot (lehet még lazac, tonhal, csirke… vagy bármilyen zöldség), ízlés szerint fűszerezem, majd felöntöm kesudió tejszínnel/tejföllel, friss petrezselymet adok hozzá, összerottyantom, és már tálalhatom is. 
  • A tetejére szórok egy kis parmezánt is.

Mennyei!!! És a gyomromat sem terheli.
Köszönöm az alapötletet!!!!!”

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Zöldség Tészta sósan”

  1. Szia BB ! Vasárnap a Stahl konyhájában Judit egy „paleo” Sacher tortát sütött . Ő baracklekvárral készítette , de majd a barack szezonban gyümölcsvelővel 100%-ossá tehető . Megsütöttem , nagyon finom !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.