Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 6 db egész tojást verj fel habosra
- Tegyél a felvert tojásba 2 evőkanál szőlőmaglisztet (elhagyható! – csak a liszt aromásabb lesz!) és 2 evőkanál kókuszlisztet = összesen 4 evőkanál liszt kell! 1 evőkanál kakaót is keverj hozzá, végül tegyél a tésztába késhegynyi steviát és késhegynyi szódabikarbónát
- Öntsd a tésztát egy zsírpapírral kibélelt mélyebb sütőedénybe, és előmelegített sütőben – közepes lángon süsd tűpróbáig
- Vágd ketté a lapot, és az alsó lapot rakd meg félbevágott, kimagozott meggyel (én még mélyhűtöttet használtam!)
- Gyümölcsös csokoládékrémet kenj a két lap közé és a sütemény tetejére
- A tetejét díszítheted további meggy darabokkal
Nagyon finom!!!! Köszönöm a receptet!