Gombás tócsni

Feltétként és „egytálételként” is finom.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 20 dkg gombát vágj apróbb darabokra (mélyhűtött is lehet!) és keverd össze 2 db tojással
  • A masszába tegyél annyi maglisztet (gyakorlatilag bármelyiket), hogy a jól formázható legyen; ketogén lesz, ha NoCarb lisztet vagy útifűmaghéjat használsz!
  • Evőkanálnyi mennyiségeket kanalazz egy sütőedénybe
  • Kevés zsírban, lehetőleg teflonban süsd meg a tócsnik mindkét oldalát
  • Sózzad, borsozzad – inkább utólag, hogy kevesebb levet eresszen a gomba

Szafi -ch liszttel kevertem össze és ma ezt ebédeltem. A recept születésének idején még nem léteztek lisztkeverékek. 2019

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.