Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Kb. 20 dkg-nyi maradék cézár salátát a benne levő maradék csirkehússal és tartárral együtt pépesre daráltam
- A keletkezett turmixhoz 3 egész tojást ütöttem hozzá, továbbá fél kg darált sertés-marha húst
- Tovább sóztam, borsoztam -, hiszen már volt egy alap íze a cézár salátának
- 3 evőkanál szezámpelletet hozzákevertem a masszához
- Az egész „tésztát” kizsírozott sütőedénybe öntöttem
- A tetejére 15 dkg parmezánt reszeltem, majd egyben megsütöttem
- Tálaláskor kockákra vágtam és házi ketchuppal kínáltam
én is szeretem a maradékot újrahasználni, nem szeretek kidobni semmit… így vagyok a sütőolajjal is, ti gyűjtitek? Itt egy jó lehetőség, és nyerni is lehet vele: http://jovunkegybulival.hu/
(A MOL kampánya)
A paleosok nem használnak sütőolajat. BB