Almavirág paleosan

A receptet küldte Willson 2010.08.20-án

Kattints a zöld kiemelésre, és eljutsz Willson oldalára, ahol fázis képeket és teljesen új fotókat is találsz!

almavirágpaleosan

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • 6 dkg vaníliás xukor
  • 10 dkg darált dió (vagy magliszt)
  • Pici só
  • 3 db alma
  • Citrom + víz

Elkészítés:

  • Az almákat félbevágjuk, kicsumázzuk és felszeleteljük.
  • Lobogó citromos vízben megfonnyasztjuk és szűrőbe kiszedve lecsöpögtetjük.
    A sütőt a legmagasabb fokozatra kapcsolva előmelegítjük.
  • Közben:
    A tojásokat szétválasztjuk
  • A fehérjét kis sóval felverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a nyírfacukrot, egyenként a tojás sárgákat, végül a darált diót.
  • A muffin-sütőt kibéleljük és belekanalazzuk a keveréket, majd az almaszeleteket a tetejére rendezzük.
  • Forró sütőben 170 fokon tűpróbáig sütjük. (Hagyjuk a sütőben kihűlni!)

Talán egy kicsit morzsalékos lett, meg kéne próbálni más maglisztből is. Próbáltam volna szezámlisztből, de szerencsére előre megkóstoltam és keserűnek találtam!



Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.