Csirkecomb zöldségekkel

A kép a Google images-ről való.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 1 kg csirke felső combot főzz meg; az ekkor keletkezett húsleves lét leszűrve elteheted alaplének, vagy bezöldségezheted és máris kínálhatod
  • A csirke felső combokból vedd ki a csontokat, és a húst tépkedd apróra
  • Leveszöldséggel, vagy külön főzött zöldséggel – pl. főtt káposztával -, ahogy éppen az aznapi döntésed diktálja – keverd össze  csirkecomb darabokat
  • Sózzad, borsozzad (AIP-ban hagyd ki!), a bors helyett használj pl. fokhagyma port és majoránnát, majd tegyél rá bevagdosott szalonnát vagy házi kolbász darabokat; sütőben még átsütheted!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.