Hagymás húskockák

Ez a recept arról szól, hogy hogyan lehet egy elfogyni nem akaró ételt, más formában, ismét kívánatossá tenni.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Jelen esetben kb. 20 dkg marhahúsból készült -, ezért kissé keményebb fasírt maradékot használtam fel, mint alap; hasonlóan lehet pl. pörkölt maradékkal, vagy maradék hússzeletekkel is eljárni – Tehát: a 20 dekányi fasírtot apró kockákra vágtam
  • 2 nagy fej vörös hagymát karikáztam fel
  • 1 evőkanál sertészsíron kevés víz hozzáadásával a hagymát megdinszteltem, majd rádobtam a fasírtkockákat
  • Egészen elvetemült módon 5 dkg maradék sózott töpörtyű maradékot is rádobtam
  • Az egészet összesütöttem, majd uborkacsíkokkal és paleo zsömlével tálaltam
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.