Rántott és párizsiasan sütött karalábé

Hozzávalók 2-3 személyre:

  • 2 db közepes, nem fás karalábé
  • 2 db tojás
  • Paprikaporral összekevert napraforgóbél liszt – 2 evőkanál liszt + 1 kávéskanál paprika por
  • Szezámpehely
  • 1-2 evőkanál zsír

Elkészítés:

  • A karalábékat hámozd meg, és vágd fel lehetőleg hajszálvékony karikákra
  • Sózd be a karalábét, hogy megpuhuljon
  • A tojásokat alaposan keverd össze, egy kicsit habosítsd
  • Panírozz: – liszt, felvert tojás, vagy liszt, felvert tojás, szezámpehely
  • Sertészsírban süsd ki a karalábé karikákat
  • Manapság sokan ellenzik a teflont, …, én még mindig szeretem, mert nem kell tocsogó zsírban sütni
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.