Fogasfilé tésztával (NoCarb Noodle-val; shiratakival)

Hozzávalók és elkészítés egyben – 4 fő részére:

  • A fogasfilét vágd fel vékony csíkokra és pácold be – sóval, őrölt borssal, fokhagyma porral, édes paprikával és chiliporral, locsold meg egy evőkanálnyi olíva olajjal (Bár a szűz olíva sütésre fölösleges, mégis azért, hogy a pác összeérjen, most ezt ne hagyd ki!)
  • Hagyd minimum egy órát pácolódni!
  • Főzz ki 2 zacskó NoCarb Noodle tésztát (2 zacskót a 4 fő miatt!)
  • Forrósíts fel egy fél evőkanál zsírt egy lapos lábosban, pirítsd meg a halat
  • Végül öntsd a tésztát a halhoz, és jól keverd át az ételt
  • A képen sárga paradicsom szeletek láthatók és díszítheted te is petrezselyemmel az ételt

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.