Ez a leves a görög halleves és némi plusz zöldség kombinációjából jött létre.
- Vegyél 1,5 kg leveshez való halat
- Készíts egy finom zöldséglevet, majd abba főzd bele a halakat, majd
- A sima zöldséges hallébe (kb. 3 nagy tányérnyi volt) főzz bele
-
- 3 sárgarépát
- 1 kisebb édesburgonyát és
- 1 rózsa karfiolt
- Amikor megpuhultak, botmixerrel pépesítsd
- Verj fel 1 tojást. ehhez adj fél citrom levét, majd a forráspont alattira hűlt leveshez add hozzá; AIP-ban nem használhatsz tojást, tehát helyette langyos lével turmixolj össze a zöldségek egy maréknyi részét, és keverd hozzá sűrítésként a leveshez!
- Még egyszer forrald fel
- Csípős paprika pehellyel és frissen a levesre csöpögtetett olívaolajjal tálald; AIP-ban paprikát nem használhatsz, tehát marad az olívaolaj!