Görög halleves

Halleves – görög

 

Ágni receptje

Ez a leves a görög halleves és némi plusz zöldség kombinációjából jött létre.

  • Vegyél 1,5 kg leveshez való halat
  • Készíts egy finom zöldséglevet, majd abba főzd bele a halakat, majd
    • A sima zöldséges hallébe (kb. 3 nagy tányérnyi volt) főzz bele
      • 3 sárgarépát
      • 1 kisebb édesburgonyát és
      • 1 rózsa karfiolt
  • Amikor megpuhultak, botmixerrel pépesítsd
  • Verj fel 1 tojást. ehhez adj fél citrom levét, majd a forráspont alattira hűlt leveshez add hozzá; AIP-ban nem használhatsz tojást, tehát helyette langyos lével turmixolj össze a zöldségek egy maréknyi részét, és keverd hozzá sűrítésként a leveshez!
  • Még egyszer forrald fel
  • Csípős paprika pehellyel és frissen a levesre csöpögtetett olívaolajjal tálald; AIP-ban paprikát nem használhatsz, tehát marad az olívaolaj!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.