Kókuszkocka II.

Törökné Tóth Csilla receptje és képe

kókuszkocka

Hozzávalók:

Tészta:

  • 6 tojás
  • 6 evőkanál gesztenyeliszt
  • 6 evőkanál eritritol
  • Késhegynyi szódabikarbóna

Csokimáz:

  • 6 evőkanál olvasztott kókuszzsír
  • 6 evőkanál eritritol
  • 6 csapott evőkanál kakaópor
  • Kb. 1 dl kókusztejszín
  • 100 gr kókuszreszelék a forgatáshoz

Elkészítés:

  • Felverjük a tojások fehérjét
  • A sárgáját az eritritollal és szódabikarbónával elkeverve hozzácsorgatjuk
  • Óvatosan hozzákeverjük a lisztet is
  • Kisebb tepsiben kisütjük 180 fok 15 perc
  • Közben a csokimáz összetevőit egy lábasban folyósra melegítjük. Annyira legyen folyékony, hogy a tésztát bele tudjuk mártogatni, majd
  • Amikor kicsit hült a tészta, kockákra vágjuk
  • Az alsó részébe villát szúrunk, a tetejét és 4 oldalát a csokimázba mártjuk, és a kókuszreszelékbe forgatjuk
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.