Koktélrák pirítva zöldséggel

Koktélrák pirítva zöldséggel – A kép a Google images-ről való

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 30 dkg mélyhűtött koktélrákot kevés zsír hozzáadásával teflon serpenyőben tegyél oda pirítani
  • Alaposan fűszerezd meg: fokhagyma porral, erős paprika porral vagy chilivel, őrölt borssal és sóval
  • Levet fog ereszteni a mélyhűtött rák, de addig süsd, pirítsd, míg elfő róla minden lé és a fűszer rápirul a rákokra
  • 1 fej jégsalátát (más kedvedre való salátát is használhatsz!) és 1 nagyobb fej lila hagymát vágj fel karikákra -, a salátát keverd össze a lila hagyma karikákkal
  • Az egészre borítsd rá a pirított koktélrákot, keverd össze a salátával és a tetejét locsold meg egy kevés olíva olajjal
  • Tálaláskor, amennyi részt kiveszel a tányérra, azt locsold meg citrommal és szórd meg xukorral.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.