Tonhalas káposztasaláta

Ágni görög konyhája oldalról

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alap-hozzávalók egy salátástálnyi mennyiséghez:

  • Vékony csíkokra, majd keresztbe vágott, tetszés szerinti mennyiségben friss káposztalevél
  • 1/2 lila-hagyma apróra vágva
  • 1 cikk fokhagyma apróra vágva
    durva só
  • 1 kávéskanálnyi kapribogyó

Opcionálisan mehet még bele:

  • 1 tonhalkonzerv lecsepegtetve és villával felaprítva
  • 1 paprika apróra vágva
  • maréknyi petrezselyem apróra vágva
  • olívabogyó
  • ..és még amit az ember fantáziája diktál!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.