„Rakott krumpli” vegyes zöldséggel

Tudom, hogy sokaknak eszébe jut, …, mégis felrakom a receptet, mert a hétköznapokban sokszor agyalunk azon, hogy mi is legyen az ebéd vagy a vacsora. A „Rakott krumpli”-s életérzés egy újabb megoldása a következő:

  • 0.5 kg vegyes mélyhűtött vegyes zöldséget (karfiol, brokkoli, sárgarépa) főzz kb. 15 percig puhára, ami inkább aldante puhaságot jelentsen
  • Főzz keményre 6 db tojást és karikázd fel
  • 20 dkg kolbászt vágj karikákra és pirítsd meg
  • 2-3 szelet szalonnát bevagdosva szintén süss ropogósra
  • A felsorolta hozzávalókat – sózva, borsozva – keverd össze
  • 1-2 dl kesudió tejfölt is önthetsz a rakottasra, amit el is hagyhatsz – szabad a választás
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.