Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 0.5 kg vörös hagymát vágj fel kb. 0.5 cm-es szélességű karikákra, és 20 perc alatt főzd puhára – Ez az idő arra lesz elég, hogy puha legyen a hagyma de ne málljon szét!
- Öblítsd le hideg vízzel a hagymakarikákat, majd egy papírszalvétára tedd ki, hogy megszáradjanak
- Forgasd meg a hagymát – lehetőleg szezám lisztben, esetleg mandula lisztben, majd forgasd bele tojásba; forgathatod tápióka lisztbe vagy bambuszrostba is, majd tojásba!
- A tojásos bundához maradék tojások sárgájához hozzáütöttem egy db tojást, hogy némi fehérje is legyen benne és megsóztam
- Egyébként 3 db tojást keverj el és sózz meg
- Tojásos panírban sütöttem, de ha lett volna itthon szezámpehely, akkor abban is megforgattam volna -, ha szezámpehelyt használsz, akkor érdemes közé keverni egy kávéskanálnyi őrölt köménymagot!
Mártika ! köszönöm szépen a mintaétrendet, recepteket, !
Nagyon szívesen, örülök, hogy hasznát veszed. BB Márta