Halszeletek – gombás, sajtos – karfiol bundában

A receptet Lavande küldte 2010.09.05-én

A képek a Google images-ről valók

 Halas-gombás pie

Hozzávalók:

  • 50 dkg filézett hal
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg sajt – természetesen AIP-ban elhagyjuk!
  • 50 dkg karfiol
  • 3 db M-es tojás – AIP-ban tojások sárgája!
  • Ghee
  • Vöröshagyma
  • (ízlés szerint, jól variálható, különféle fűszerekkel)
  • Magyaros fűszerek: só, bors, paprika por
  • AIP fűszerek: kezeletlen citrom héja – reszelve, kaporlevél, só, gyömbér reszelve vagy por formájában

Elkészítés:

    • A halszeleteket megsózzuk, átsütjük a ghee-n
    • A vöröshagymát megdinszteljük, majd megpirítjuk rajta a felszeletelt gombát
    • Ráhalmozzuk a halszeletekre
    • A karfiolt puhára főzzük és összeturmixoljuk, majd reszelt sajtot és tojásokat forgatunk bele – AIP-ban értelemszerűen módosítunk!
    • Végül forró sütőben megsütjük


Jó étvágyat kívánok!

Lavande

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.