Leveszöldség rakottas

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A fél kg répával, az ugyancsak fél kg káposztával, továbbá zellerrel, fehér répával, karalábéval, vörös hagymával bezöldségezett – 5 literes lábasban készített húsleves zöldségét már három napja eszi a család, és már mindenkinek ez a leves jött ki a fülén is :-D, tehát leöntöttem a maradék – kb. még mindig összesen 1 kilogrammnyi zöldségről a lét és a zöldségeket egy kizsírozott tepsibe egyengettem,
  • majd 3 egész tojás felvertem, 1 kávéskanál sót tettem bele és a zöldségekre öntöttem,
  • majd 0,5 kg marha-sertés darált húst fűszereztem – sóval, őrölt borssal, paprika porral (a család ízlése szerint), ráegyengettem a leveszöldségre
  • végül reszeltem a rakottas tetejére fehér Cheddar sajtot és közepes lángon 20 perc alatt átsütöttem az ételt
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.