A képek a Google images-ről valók
- 10 dkg ghee-hez, vagy jó minőségű vajhoz önts hozzá 2 dl kókusztejet és 1 dl vizet
- A felforrósított alapba tegyél bele 3 púpozott evőkanál kakaót és édesítéshez steviát, vagy szirupot – rizs, tápióka, agave – a TED-es édesítést a paleo ketogénben mellőzd!
- 1 dl fekete kávéban keverj el 2 db tojás sárgáját
- A kakaós alapot húzd le a tűzről, és várd meg, amíg langyos nem lesz
- Ekkor óvatosan, állandó keverés mellett keverd bele a tojások sárgájával elkevert kávét
- Tedd vissza a lángra a masszát, és a csokoládét sűrítsd be
- Ha tejszínesen készíted, akkor keverj a masszához 2 dl Cocomast, vagy verj fel 2 dl paleo tejszínhabot, avagy keverj a krémhez kókusztejszínt; a TED szerint akár valódi tejszín is kerülhet bele, de szerintem kizárólag nem cukorbetegek építhetik be az étrendjükbe a tejzsírt
- Ezt a csokikrém önmagában is finom és torták kenésére is kiváló