Hozzávalók:
- 2 szál póréhagyma karikákra vágva
- 5-10 dkg reszelt kemény sajt
- 6 db tojás
- 3 evőkanál szezámliszt vagy 1 evőkanál tápióka keményítő
- Só
- Bacon szeletek – elhagyható!
Elkészítés:
- Egy sütőformát bélelj ki sütőpapírral; ennek hiányába ki is zsírozhatod a sütőedényt
- Verd fel – só hozzáadásával – a tojásokat – egyben tovább kell verni, mint szétválasztva, hogy levegős legyen
- Keverd a tojásokhoz a lisztet vagy a keményítőt
- A masszát terítsd az edénybe, és szórd meg a tetejét sajttal és a póréhagymával
- Helyezhetsz a tetejére bacon szeleteket is, de ezt el is hagyhatod!
- Előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt süsd aranybarnára.