PaleoParty – 2011.03.12-én

 

2011. március 12-én PaleoParty-t tartottunk

A találkozó nagyszerűen sikerült!

Nem teremteni akarjuk a PaleoParty hagyományát, hanem immáron egy megkezdett hagyományt folytatunk. 2010-ben a Westend-ben volt már néhány találkozó. Ma 9  budapesti vagy pestkörnyéki paleos T-T blogozó, no meg egy személyben jó néhány Paleolihlet-PaleoVital receptíró is ott volt az összejövetelen.

A Paleo Klub Gábor remek előadásaival összekötött Alexandrás találka, a PaleoPartyn pedig baráti beszélgetésre gyűlünk össze. Kitűnő helyszínt találtunk. Az Uránia Kávézó kulturált, csendes, tágas, kellemes, megfizethető. Elsősorban kávét és ásványvizet fogyasztottunk, és engedéllyel elővettük az immáron hagyományos házi készítésű finomságokat. Pl. ettünk remek pogácsákat, mustáros-tojásos krémes falatokat, hagymás „lángost”, eperkrémmel töltött piskótát, mézes-mandulás „Édesforgácsot”, csipkebogyó lekvárt, és szerintem stb., mert lehet, hogy a menüsorból valamit kifelejtettem?! 15 órakor találkoztunk, és 18.15-kor bontottunk asztalt. Életmódról, gyógyulási esélyekről, vitaminokról, beszerzési lehetőségekről, és nem utolsósorban „konyhaművészetről” beszélgettünk.

A kávéház részéről, mint helyszín, kaptunk a folytatáshoz invitálást. Nagyobb létszám  –  20, 30, 40, 50 fő befogadására is alkalmas hely. Az asztalok összerendezhetőek, a helyszín kiváló akár egy nagyobb létszámú összejövetelre is. A belvárosban van, jól megközelíthető.

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.