Spárga gombával és újhagymával

Hozzávalók:

  • 0.5 kg zöld vagy fehér spárga
  • 10 szál újhagyma – 2 csomag
  • 25 dkg barna csiperke gomba
  • Fűszerek: só, gyömbér, fahéj
  • Olíva olaj – 1-2 ek.

Elkészítés:

  • A spárga szálainak alsó fás végét vágjuk le.
  • A zsenge részeket daraboljuk fél centiméter vastagságúra.
  • Öregebb spárgát főzzünk meg vízben, de a zsenge fiatalt azonnal rá lehet dobni az olajra.
  • Az újhagymát a zöldjével együtt szintén daraboljuk fel fél centiméteresre.
  • A gombát tetszés szerint daraboljuk fel.
  • A két hozzávalót dobjuk rá forró olajra és folyamatosan kevergessük, míg meg nem puhul és pirul, majd a gombát adjuk az eddigiekhez.
  • Fűszerezzük és keverjük át az ételt.

Paleoban, Autoimmun Protokoll követése esetén is kiváló étel, ketogén köretnek is megfelel!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.