Hozzávalók:
- 1 kg felső csirkecomb
- 5 tojás sárgája
- Panír: Bambuszrost és zabpehely keveréke (nagy szeműt használtam, mert az volt itthon!) hozzáadott curry porral, sóval.
- Kókuszzsír
Elkészítés:
- Melegítsd elő a sütőt.
- A csirkecombokat először a tojások sárgájában, majd pedig a bambuszrosttal kevert panírban forgassuk meg.
- Kókuszzsírral kenjünk ki leheletvékonyan egy nagy tepsit.
- A panírozott csirke felső combokat helyezzük el a sütőlapra.
- Olvasszunk fel annyi kókuszzsírt, hogy a szeleteket meg tudjuk locsolni vele.
- Süssük a szeleteket 150 fokon kb. 25 percig, majd forgassuk meg a combokat és a második sütésre már elegendő lesz 15 perc is. Természetesen nézzünk rá a húsra és akkor forgassunk és fejezzük be a sütést, amikor számunkra megfelelően ropogósra sültek.