Batáta tészta pestoval

Batáta tészta pestoval

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Személyenként kb. 20 dkg édes krumplit – batátát spirálozzunk vagy pl. mint én – robotgépben vágjunk csíkokra.
  • A legmagasabb fokozaton a személyre szabott batáta mennyiséget mikrohullámú sütőben puhára főzhetjük, vagy kevés vízben főzzük meg (éppenhogy ellepje a víz!), majd szűrjük le.
  • A pestot egy csokor petrezselyem, egy maroknyi rukkola és egy kisebb avokádó + olíva olaj és só összeturmixolásával készítettem.
  • Természetesen bármilyen hússzelet fogyasztható hozzá. AIP-ban mindenképpen csirkehúst ajánlok!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.