Felhívás – Gesztenyemassza

A napokban egy kedves blog-olvasótól egy levelet kaptam, melyben felhívta a figyelmemet arra, hogyha minél többen írnánk a gyártónak az alábbi címen, akkor a natur gesztenyemassza beszerzése folyamatos lehetne. Beillesztem a szövegbe azt a levelet, melyet a gyártónak elküldtem.

info@sarokpont.hu

 

 

„Tisztelt Gyártó Cég!
Ezúton szeretném a figyelmüket felhívni arra, hogy szíveskedjenek a natur gesztenyemassza termékük gyártását a továbbiakban is szorgalmazni. Korábban hosszú ideig gond nélkül lehetett a Lidl-ben ezt a terméket vásárolni. Kb. 2 hónapja nem lehet kapni. A cukormentes táplálkozásnak egyik kiváló alapanyaga a natur gesztenyemassza, ezért nagyon jó lenne, ha a nagyobb áruházláncokban ismételten  folyamatosan  lehetne kapni.
Tisztelettel

név, cím”

Megjegyezni kívánom, hogy a Tesco-ban az utóbbi időben gond nélkül sikerült natur gesztenyemasszát vásárolnom. A Spar áruházakban is lehet Maroni gesztenyemasszát kapni, de szerintem irreálisan magas áron forgalmazzák!

A magyar gyártónak azért kellene minél több levelet elküldeni, mert a beérkező levelekre hivatkozva több magyarországi forgalmazótól folyamatos megrendelést remél.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Felhívás – Gesztenyemassza”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.