bacon batyuba zárt oldalas

Bacon batyuba zárt oldalas

Hozzávalók:

  • Kb. 1 kg főtt-sült oldalas
  • Annyi vékonyra szeletelt szalonna, hogy öklömnyi csomagok készülhessenek a hús bebugyolálásával – kb. 20 dkg
  • 2-3 fej hagyma
  • 1 db karikára vágott csípős zöld paprika
  • 1-2 evőkanálnyi paradicsom sűrítmény

Elkészítés:

  • A nálam nagy lábasban már 2 napja elkészített főtt oldalast használtam! Az oldalast kicsontozzuk.
  • Az omlós húst öklömnyi méretben áttekerjük szalonnával és a batyukat egy mély sütőedénybe tesszük.
  • A hagymás csíkokra vágjuk, a paprikát felkarikázzuk, majd beborítjuk-megtűzdeljük a húsos csomagokat.
  • Leheletnyi paradicsom sűrítményt elkenünk a sütésre kész tálban lévő hús tetején.
  • Közepes lángon kb. 35-40 perc alatt az ételt ropogósra sütjük.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.