Tepsiben sült fűszeres halszeletek

Tepsiben sült fűszeres halszeletek – Google

Hozzávalók:

  • Halszeletek – Jelen esetben pisztráng filézve és bőrösen szeletekre vágva, továbbá hekk filé
  • Fűszerek általános: só, bors, paprika por
  • Fűszerek AIP: só, kurkuma, gyömbér, citrom
  • Fokhagymás fűszeres olíva olaj

Elkészítés:

  • A halszeleteket mélyhűtőből való elővétel esetén, felengedés után, papírtörlőben kell, hogy áttöröljük.
  • Alaposan fűszerezzünk és érdemes legalább 3 órát állni hagyni a halat a fűszerekben.
  • Béleljünk ki egy sűtőedényt alufóliával vagy zsírpapírral és helyezzük rá a halat.
  • Tegyük be a sütőbe a tepsit és forgatás nélkül süssük a húst 15-20 percig.
  • A képen látható ropogós fűszerekkel a halszeletek nagyon finomak lettek.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.