Boszorkányhab – epres

Boszorkányhab epres – A kép a Google images-ről való.

Hozzávalók 4 pohárhoz:

  • Egy marék eper
  • 2 dl kókuszkrém
  • 1 kávéskanál tápióka keményítő
  • Stevia vagy az édesítés elhagyva!

Elkészítés:

  • A 2 dl erőteljesen hidegre hűtött és keményítővel elkevert kókuszkrémet habbá verjük.
  • Személy szerint én nem igénylem az édesítést, tehát ez legyen ízlés dolga. A steviát azért ajánlom, mert az egyik legegészségesebb édesítés és meglepő módon hűtve mellékíz mentes.
  • A friss vagy a fagyasztott epret apróra daraboljuk és a habbal erőteljesen összedolgozzuk.
  • A habot poharakba töltjük és a tetejét eperszemekkel díszítjük.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.