Gari gombóc vegán sajttal és pestoval

Gari combóc vegán sajttal és pestoval

Hozzávalók a gari gombóchoz:

  • 2.5 dl gari
  • 2 db tojás sárgája
  • Gyűszűnyi oliva olaj
  • 1 tk. só
  • 1 kupica víz -, annyi, hogy a tészta összeálljon
  • Forrásban lévő víz egy ek. olajjal és 1 kk. sóval

Elkészítés:

A gombóc hozzávalóit összekeverjük és erősen tapadóan kisebb gombócokat formázunk az anyagból

5-10 percig állni hagyjuk, majd a lobogó vízbe tesszük a gombócokat.

2-3 perc főzés alatt kiváló lesz!

Tálalás:

Vegán reszelt sajttal és gombás-olívás pestoval tálalható!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.