Fűszeres paszternák

Hozzávalók:

  • 0,5 kg paszternák
  • Víz
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 1 egész fej fokhagyma
  • Kávéskanálnyi chili-paprika; nem AIP
  • Kávéskanálnyi kurkuma
  • Só ízlés szerint
  • 2 evőkanál jászvaj (ghee); AIP-ban kókuszzsír 

Elkészítés:

  • Pucold meg, és vékonyan karikázd fel a paszternákot.
  • Vízben főzd puhára.
  • Vágj fel karikára két megtisztított vöröshagymát és egy egész fej fokhagymát, és 2 evőkanál jászvajon (ghee)/kókuszzsíron pirítsd meg.
  • Az enyhén megpirult hagymafélékre szórjál chili-paprikát (AIP-ban ez kimarad!) és kurkumát.
  • A puhára főtt paszternákról öntsd le a vizet, és forgasd össze a hagymás alappal, majd ízlés szerint sózd meg.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.