Kókuszmártás fűszeresen

Kókuszmártás – Google

Ez a mártást főtt zöldségekhez és maradék húsokhoz ajánlom!

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 4-5 dl kókusztejbe tegyél csipetnyi szárított kakukkfüvet, kávéskanálnyi őrölt bazsalikomot, ízlés szerint sót, és a kókusztejet forrald össze a fűszerekkel és turmixold pépes krémmé
  • Amennyiben egészen sűrű mártást szeretnél, akkor egy db tojássárgáját keverj el 1 dl kókusztejben, és állandó keverés mellett főzd össze az alappal
  • Vágd apróra a zöldséget vagy a húsfélét, és öntsd nyakon a mártással
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.