A receptet Sándorné Ablonczy Zsuzsanna
küldte 2010.11.22-én
A kép a Google images-ről való
Hozzávalók:
- 4-5 db tojás
- 2-3 fej vöröshagyma
- 3-4 db máj és 3-4 db szív
- Só, bors, majoranna, kakukkfű, 1-2 gerezd fokhagyma, mustár (elhagyható)
Elkészítés:
- Főzd meg a 4-5 tojást
- Amíg főnek, egy kisebb lábosban 2-3 ek. zsíron hagymát piríts
- Az alaphoz add hozzá a feldarabolt csirkeszíveket, kicsit később a feldarabolt csirkemájat is, és együtt süsd meg őket
- Ha megsült, sózd, borsozd, kap egy kis majorannát, kakukkfüvet, nyers fokhagymát tegyél hozzá, majd feldarabolva add hozzá a tojásokat, és botmixerrel pépesítsd; Lehet bele mustárt is tenni
- Ez az adag egy kisebb kerek jénai tálban elfér, és egy hétig hűtőben tárolható