Pulykamell szilva-velővel

Pulykamell szilvavelővel – Google
 

Hozzávalók:

  • Vékonyra vágott pulykamell-szeletek
  • Paleo szilva-velő, azaz összetört friss szilva vagy mélyhűtött szilvából összetörve
  • Botao-féle sárgarépa-spagetti illik hozzá!
  • Nyers apróra vágott vöröshagyma, 1-2 fej
  • Só, bors, fokhagyma (por is lehet)
  • Kacsazsír (vagy más tetszésed szerinti zsiradék)
  • Xukor vagy stevia

Elkészítés:

  • Készíts paleo szilvalekvárt, azaz  törd össze a szilvát hozzáadott xukorral vagy steviával és hozzáadott pici sóval
  • A pulykamell-szeleteket sózd, borsozd és szórd be fokhagymaporral (lehet friss fokhagymát pépesítve is a páchoz adni)
  • Készítsd el a sárgarépa-spagettit a kedved szerinti változatban
  • A pácolt husit forró kacsazsírban süsd ropogósra
  • Tálaláskor a pulykaszeletek mellé rakd a tányérra a ropogós sárgarépa-spagettit, és halmozz a tetejére a szilva-velőből halmokat
  • A sárgarépa tetejét szórd meg nyers apróra vágott vöröshagymával

Mennyeien finom a pikáns szilvalekvár!

Javaslat:

Ha van időd és türelmed, akkor göngyölj a pulykaszeletekbe szilva-velőt, tűzd meg hústűvel vagy fogpiszkálóval!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.