Hozzávalók:
- 40 dkg (két csomag) natúr gesztenyemassza (Lidl)
- Rum- és vanília-aroma 2-2 evőkanállal
- Paleolit édesítő (stevia vagy nyírfacukor)
- Szezámpehely – annyi, hogy a gesztenye nedvességét felszívja – kb. 5-6 evőkanállal
- Csokikrém – a receptjét lásd a „Csokis mandulatorta” receptjénél (A csokikrémet szezámpehellyel lehet dúsítani!)
- Magozott meggy (ez lehet befőtt vagy mélyhűtött)
Elkészítés:
- A gesztenyemasszát keverd össze a rumaromával és a vanília-aromával, az édesítővel és a szezámpehellyel, majd formázz belőle golyókat
- A szezámpelyhes csokikrémből (a Csokis mandulatorta készítésekor maradt) tégy a golyók tetejére egy csoki-sapkát
- Végül mindegyik golyó tetejére tegyél egy szem kimagozott meggyet